Over mij

 

 

Welkom achter de schermen. Ik ben zowel leerkracht basisonderwijs als cultuurwetenschapper. In 2008 studeerde ik af op de PABO en in 2014 behaalde ik mijn Masteropleiding aan de Radboud Universiteit te Nijmegen.

 

Lesgeven doe ik met veel passie. De pedagogische, didactische en methodische aanpak combineer ik met mijn uitgebreide kennis over de wetenschap binnen de kunst- en cultuur. Ik vind het belangrijk om mijn lessen af te stemmen op de leerling. Plezier in het spel is immers de beste motivatie om te leren spelen!

 

Muziek heeft me altijd al beziggehouden. Voordat ik met pianolessen begon, had de piano al een enorme aantrekkingskracht op me. Ik ben begonnen met pianospelen op de muziekschool in Doetinchem, daarna leerde Wim Lamers mij de basis van het pianospel en meer. Via hem rolde ik in de wereld van koorbegeleiding.

 

Inmiddels is de muziek niet meer uit mijn leven weg te denken. Met veel enthousiasme speel ik in de band Re-Member en begeleid ik het ensemble Aquamarant en het zangkoor Look Who's Singing.

 

Afsluitend wil ik eindigen met een citaat dat mij inspireert om mijn creatieve geest te blijven ontplooien:

 

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover."

- Mark Twain

 

Copyright ©  Lindsay Stuijt | pianolesinarnhem.nl