Pianolessen

 

 

Na jarenlang te hebben begeleid bij koren en te spelen in bands geef ik mijn ruim 20 jaar ervaring met veel plezier door in pianolessen voor jong en oud. De lessen zijn maatwerk en worden aangepast op de wensen en doelstelling van de leerling. Plezier in het spel is immers de beste en belangrijkste motivatie!

 

De invulling van mijn lessen varieert van het lezen van notenschrift, harmonieleer, werken met akkoorden tot improviseren. En natuurlijk niet te vergeten: het aanleren van belangrijke pianotechnieken. Hiervoor maak ik gebruik van meerdere pianomethodes naast elkaar. Dit zorgt voor een gevarieerder aanbod van muziekstukken, maar leert de leerling ook om te gaan met andere manieren van spelen.

 

De eerste les is een vrijblijvende kennismaking en dus kosteloos. Wanneer de leerling besluit lessen te gaan volgen, kan in overleg een vaste dag en tijdstip worden afgesproken. Voor het beste en snelste resultaat is wekelijkse lessen aan te raden. Dit zorgt bovendien voor een beter ritme bij het pianospelen. Neem gerust contact op voor meer informatie of advies.

 

De lessen duren 30 minuten en kosten 18,00 euro inclusief btw voor kinderen onder de 21 jaar, voor volwassen 19,50 euro inclusief btw. Bij verhindering moet de afmelding van een les 24 uur van tevoren worden doorgegeven, anders breng ik de les in rekening.

Keer proberen of het wat voor jou is? Vraag gerust vrijblijvend een proefles aan.

Copyright ©  Lindsay Stuijt | pianolesinarnhem.nl